سوالات متداول



1روغن کنجد با روش پرس سرد چگونه تولید میشود و این روش چه مزیتی نسبت به روش رایج روغن گیری با حلال دارد؟

در روش پرس سرد دقیقا همان روغنی که در بافت دانه کنجد وجود دارد استخراج می شود و به آن روغن بکر گفته می شود. از آن جا که در روش پرس سرد بر خلاف روش شیمیایی از مواد شیمیایی و حرارت بالا استفاده نمی شود، این روغن ارزش تغذیه ای بالایی دارد و مواد مغذی، ویتامین E و آنتی اکسیدان های طبیعی آن حفظ می شود.

2شرایط نگهداری روغن کنجد پرس سرد چگونه است؟

این روغن باید در جای خشک، خنک و دور از تابش آفتاب و نور مستقیم(مکان تاریک) نگهداری شود.

3نحوه ی صحیح پخت و پز با روغن کنجد چگونه است؟

*پخت و پز: بهترین روش استفاده از این روغن در پخت و پز غذاها است. به طور مثال با ریختن این روغن روی برنج و یا اضافه کردن در خورشت مصرف شود. *مناسب برای تفت دادن: روغن کنجد پرس سرد باید در حرارت های پایین و با مدت زمان کوتاه استفاده شود(تفت دادن). برای تفت دادن به روش مناسب به روغن های با نقطه ی دود بالا نیازی نیست. روغن کنجد بکر و یا سایر روغن های با نقطه دود متوسط دقیقا همان کاری را که به آن نیاز است انجام می دهند؛ البته به شرط آن که بر اجاق گاز خود نظارت داشته باشید.ابتدا مقدار کمی از روغن را حرارت دهید تا این که موج های کوتاهی در آن ایجاد شود؛ بعد از آن مواد را به آن اضافه کنید. مراقب باشید دما زیاد بالا نرود و روغن دود نکند.

4استفاده موضعی و آرایشی-بهداشتی روغن کنجد به چه صورت است؟
  • پخت و پز:

بهترین روش استفاده از این روغن در پخت و پز غذاها است. به طور مثال با ریختن این روغن روی برنج و یا اضافه کردن در خورشت مصرف شود.

  • مناسب برای تفت دادن:

روغن کنجد پرس سرد باید در حرارت­های پایین و با مدت زمان کوتاه استفاده شود(تفت دادن). برای تفت دادن به روش مناسب به روغن­های با نقطه­ی دود بالا نیازی نیست. روغن کنجد بکر و یا سایر روغن­های با نقطه دود متوسط دقیقا همان کاری را که به آن نیاز است انجام می­دهند؛ البته به شرط آن که بر اجاق گاز خود نظارت داشته باشید.ابتدا مقدار کمی از روغن را حرارت دهید تا این­که موج­های کوتاهی در آن ایجاد شود؛ بعد از آن مواد را به آن اضافه کنید. مراقب باشید دما زیاد بالا نرود و روغن دود نکند.

5گاهی در هنگام سرد شدن هوا مقداری از شفافیت روغن کاسته می¬شود. آیا این پدیده و ایجاد کدورت طبیعی است؟

بله این پدیده کاملا طبیعی است و ربطی به کیفیت روغن ندارد.

6علت گران بودن روغن کنجد تهیه شده با پرس سرد چیست؟

سلامتی بهایی دارد که باید آن را پرداخت! خالص بودن، بکر بودن و سالم بودن و ارزش غذایی بالای این محصول ، موجب بالاتر بودن قیمت این محصول شده است.

7زمان ماندگاری روغن کنجد چقدر است؟

شاید مبالغه آمیز به نظر برسد که عده ای روغن کنجد را فساد ناپذیر می نامند. اما این روغن ماندگاری زیادی دارد که به وجود آنتی اکسیدان های طبیعی در آن برمی گردد و می توان ادعا کرد زمان ماندگاری روغن کنجد بکر، نسبت به سایر روغن های نباتی بکر بیشتر است. بهترین زمان مصرف روغن کنجد پرس سرد 18 ماه است.

8مقاومت حرارتی روغن کنجد پرس سرد پگونه است؟

مقاومت حرارتی روغن کنجد بکر، نسبت به سایر روغن های بکر بیشتر است و این پدیده به وجود آنتی اکسیدان های طبیعی و منحصر بفرد موجود در روغن کنجد بر می گردد. این روغن برای پخت و پز، سالاد و تفت داد ن مناسب است. تفت دادن یعنی استفاده از حرارت کم و برای مدت کوتاه بطوری که روغن به نقطه ی دود نرسد.

9آیا به روغن کنجد سپهرسان افزودنی خاصی اضافه می شود؟

خیر ؛ این روغن بکر بوده و 100% خالص است.

10آیا به سایر روغن های خوراکی افزودنی خاصی اضافه می شود؟

افزودنی های روغن شامل طیفی از مواد است. اما افزودنی غالب که به ویژه در روغن های سرخ کردنی و برای بالا بردن مقاومت حرارتی روغن استفاده می شود انواع آنتی اکسیدان های مصنوعی و سنتتیک هستند.آتی اکسیدانهای تجاری معمولا مخلوطی از آنتی اکسیدانها به شکل مایع یا جامد هستند. انواع آنتی اکسیدان های سنتتیک رایج شامل TBHQ ، BHA، BHT و PG هستند.

11طراحی بطری های روغن کنجد سپهرسان چگونه است و چه مزایایی دارد؟

بطری های روغن کنجد سپرسان طراحی خاصی دارد که از ویژ گیهای منحصر بفرد آن محل قرار گرفتن دست و در واقع دستگیره ی مناسب. و شکل خاص درب بطری برای سهولت استفاده از روغن است؛ که روغن به مقدار دلخواه وبه صورت کنترل شده ریخته می شود و از ریختن ناگهانی و زیاد از حد آن جلوگیری می شود.

قالب وردپرس